Over ons

Bij Elipo is elektrisch rijden de toekomst én het heden. Deze nieuwe onderneming biedt als eerste in Nederland uitsluitend volledig elektrische voertuigen aan. Met de auto’s, motoren en boten die Elipo verkoopt, kan de gebruiker genieten van acceleratie en snelheid zonder schuldgevoel over de uitstoot van broeikasgassen en schadelijke stoffen.

Om onze elektrische producten nog duurzamer te maken, hebben we Greenchoice gevraagd om in onze energiebehoeften te voorzien. Wij gebruiken dus alleen groene stroom en ‘groen gas’. Toch leggen we de nadruk niet zuiver op milieubesparing. Genieten van mobiliteit staat namelijk voorop. Elipo’s productaanbod bewijst dat elektrisch rijden niet alleen milieuvriendelijk is, maar vooral bijzonder leuk! We geven onze klanten het plezier terug van acceleratie, waarbij niemand met een beschuldigende vinger kan wijzen op de impact op de leefomgeving. Vandaar onze leus: ‘Recharge your pleasure!’

Elipo biedt een breed spectrum aan 100% elektrische voertuigen. Van een sportauto tot aan een stationwagon, van een motorscooter tot aan een crossmotor en van een opvouwbare driewielige step voor op een boot tot aan een luxe jacht. Voor Elipo hebben we gekeken wat op dit moment de beste elektrische mobiliteitsproducten zijn en die hebben we onder één dak verzameld.

Meer weten over Elipo? Neem dan contact met ons op.

Hier vindt u alle voordelen van elektrische mobiliteit op een rij. Lees meer...

Elektrische mobiliteit langzaam? U weet wel beter! Lees meer...

Elipo gebruikt uitsluitend groene stroom, profiteert u straks ook? Lees meer...

100% Electrisch aangedreven